Sovelluksen maineen tarkistaminen

Kasperskyn avulla voit tarkistaa sovellusten maineen käyttäjiltä eri puolilla maailmaa. Sovelluksen maine koostuu seuraavista ehdoista:

Sovelluksen maineen tarkistus on saatavana, jos olet osallistunut Kaspersky Security Network -verkostoon.

Voit tarkistaa sovelluksen maineen seuraavasti:

Avaa sovelluksen käynnistystiedoston pikavalikko ja valitse Tarkista maine KSN:sta.

Tämä avaa ikkunan, joka sisältää tietoja sovelluksen maineesta Kaspersky Security Network -verkostossa.

Katso myös:

Osallistuminen Kaspersky Security Network -verkostoon